Uw voeten, onze zorg!

Maak direct een afspraak

Medisch pedicure Maartje

Niets aan uw lichaam wordt zoveel gebruikt als uw voeten, de verzorging hiervan is dan ook erg belangrijk. Bekende voetklachten zijn o.a. eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, schimmelnagels en kloven. Blijf er niet mee lopen, pijnlijke voeten kunnen verholpen worden! Een bezoek aan de pedicure is dus absoluut geen overbodige luxe.

Pedicure Maartje is sinds 2015 een gediplomeerd pedicure en sinds 2018 ook gediplomeerd medisch pedicure, ik zit met mijn praktijk in het bedrijfspand Podopraktijk Mierlo. Mijn doel is om u op een efficiënte maar vooral effectieve wijze te behandelen, door middel van professionele voetverzorging, persoonlijke aandacht en deskundig advies, waardoor u snel van uw klachten af bent. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van professionele apparatuur en kwaliteitsproducten. Hygiëne staat bij mij voorop en het is dus ook vanzelfsprekend dat er volgens de richtlijnen gewerkt wordt.

Voor vragen of voor meer informatie kijk eens op mijn website: www.pedicuremaartje.nl. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 06-24295957 of een e-mail sturen naar: pedicuremaartje@gmail.com.

Mocht u me telefonisch niet kunnen bereiken, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Ik hoop u genoeg geïnformeerd te hebben en u snel te mogen verwelkomen in de praktijk.

Medisch pedicure Maartje

Contactgegevens

Locatie Mierlo:
Podopraktijk Mierlo
Marktstraat 34
5731 HW Mierlo

Locatie Eindhoven:
CBT
Jasonstraat 3
5631 JB Eindhoven

0492-661357
info@podopraktijkmierlo.nl


Aangesloten bij het Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie, (LOOP)inschrijvingsnummer 99060084
Ingeschreven bij KABIZ -Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg-
Geschillencommissie