Uw voeten, onze zorg!

Maak direct een afspraak

Reflexzonetherapeute

Mijn naam is Yvonne Berkers-Aarts, ik ben reflexzonetherapeut en ben ik op dinsdagen werkzaam in de Podopraktijk te Mierlo. Daarnaast geef ik ook behandelingen in Asten. Een aantal jaren geleden heb ik reflexzonetherapie ontdekt. Dat gebeurde toen ik zelf behandelingen reflexzonetherapie onderging. Mijn belangstelling was meteen gewekt. Met veel enthousiasme ben ik daarom begonnen aan de opleiding reflexzonetherapie aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland (ANZN) te Eindhoven, waarvan ik het diploma heb behaald. Mijn werk is mijn passie!

Reflexzonetherapie is een natuurlijke geneeswijze die er van uit gaat dat alle lichaamsdelen verbonden zijn door energiebanen die eindigen in de voeten, handen en oren. Door druk op de reflexzones wordt het hele lichaam behandeld. Tevens wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd en het lichaam wordt in evenwicht gebracht. Via reflexzones worden blokkades en verstoringen in het lichaam opgespoord en behandeld. Afhankelijk van de soort behandeling geeft dit een ontspannend, helend, verzachtend of stimulerend effect.

Reflexzonetherapie is voor iedereen geschikt: baby’s, kinderen en volwassenen. Het kan heel breed worden ingezet voor zowel acute als chronische klachten. U kunt hierbij o.a. denken aan stress, slapeloosheid, gewrichtsklachten, huidproblemen, depressiviteit, darmproblemen, hooggevoeligheid en hormonale klachten. Ook preventief is reflexzonetherapie een geschikte behandelmethode. Het kan goed naast reguliere behandelmethodes toegepast worden. Er is aandacht voor de totale ontspanning en ruimte voor een goed gesprek.

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden mijn behandelingen geheel of gedeeltelijk in de aanvullende verzekering. Hiervoor ben ik aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse reflexzonetherapeuten (VNRT). U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts en behandelingen zijn niet van invloed op uw eigen risico. Voor mee informatie kunt u mijn website bekijken of neem gerust contact met me op.

Reflexzonetherapie Yvonne Berkers

Sommerscamp 12

Marktstraat 34

5721LT Asten

5731 HW Mierlo

T: 0644754238

T: 0644754238

yvonne@reflexzonetherapieasten.nl
www.reflexzonetherapieasten.nl
facebook.com/reflexzonetherapieasten

 

Reflexzonetherapeute

Contactgegevens

Locatie Mierlo:
Podopraktijk Mierlo
Marktstraat 34
5731 HW Mierlo

Locatie Eindhoven:
CBT
Jasonstraat 3
5631 JB Eindhoven

0492-661357
info@podopraktijkmierlo.nl


Aangesloten bij het Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie, (LOOP)inschrijvingsnummer 99060084
Ingeschreven bij KABIZ -Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg-
Geschillencommissie